Tisztelt Kolléga!


A Magyar Politikatudományi Társaság 2016. évi Vándorgyűlésével kapcsolatban szeretnénk megosztani Önnel a legfontosabb információkat az utazás, a szállás és a regisztrációs díj befizetése kapcsán.

Az MPTT 2016. évi Vándorgyűlése a PPKE BTK esztergomi épületében (Iohanneum) kerül megrendezésre. A helyszínről, az utazásról és a szálláslehetőségekről a Vándorgyűlés honlapján keresztül tájékozódhat: www.btk.ppke.hu/vandorgyules 

A konferencián való részvételi díj előadó illetve résztvevő MPTT tagok számára egyaránt 12.000 HUF, nem MPTT tag előadók illetve résztvevők számára pedig 16.000 HUF. A regisztrációs díj a kétszeri ebéd és a kávészünetek mellett a péntek esti vacsora díját is tartalmazza. A péntek esti vacsorára a Prímás Pincében (http://www.primaspince.hu) kerül sor.

A regisztráció három lépésből áll: 

1. lépés: A számlaigénylő lap kitöltése, aláírása és visszaküldése legkésőbb 2016. május 27-ig.

2. lépés: A regisztrációs díj befizetése legkésőbb 2016. május 27-ig.

3. lépés: Az online regisztrációs nyomtatvány kitöltése.

A regisztráció pontos menetéről, a számlaigénylő lapról, a regisztrációs díj befizetéséről és az online regisztrációs nyomtatványról a Vándorgyűlés honlapjának „Regisztráció” aloldalán tájékozódhat:
https://btk.ppke.hu/tudomanyos-kozelet/magyar-politikatudomanyi-tarsasag-2016-evi-vandorgyules/regisztracio 

Az előzetesen megadott programhoz képest a vendégelőadó személye megváltozott, Mark Plattner (NED) helyett Jørgen Møller (Aarhus University) tartja a péntek esti díszelőadást.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére a vandorgyules@btk.ppke.hu email címen.

Üdvözlettel

A Szervezőbizottság
Magyar Politikatudományi Társaság / PPKE BTK Politológia TanszékJelentkezési lap

Vándorgyűlés felhívás